TYÖT

Teen sekä taidetta että käyttöesineitä ja työssäni yhdistyvät luontevasti taide, muotoilu ja käsityö. Töilleni on tunnusomaista visuaalinen minimalismi ja keskittyminen yksityiskohtiin. Ne valmistuvat yksittäisinä kappaleina tai pienissä erissä eri tekniikoita yhdistelemällä. 

Työskentelyäni ohjaavat ennen kaikkea kiinnostus materiaaliin ja muotoon. Myös värit ja erilaiset pintatekstuurit kiehtovat minua, joka näkyy töissäni erilaisten värjättyjen savien ja lasitteiden muodossa. Lisätietoja alla kohdassa artikkelit. 

Töitä voi tiedustella suoraan minulta sekä jälleenmyyjiltä. Lisätietoja alla kohdassa palvelut.

PALVELUT

"Voin olla avuksi etsitpä sitten taidetta kotiisi, käsintehtyjä astioita ravintolaasi tai ohjelmaa työpaikan virkistyspäivään"

Teen esineitä keramiikasta eri käyttötarkoituksiin. Kauttani voi tilata esimerkiki laatat keittiön välitilaan tai omat astiat kahvilaan tai ravintolaan sekä uniikit teokset seinälle, ruukut, vadit ja muut sisustusesineet. Käyttämäni materiaalit ovat korkealaatuisia, jonka vuoksi ne soveltuvat vaativiinkin kohteisiin. 

Aiemmin olen valmistanut keramiikasta mm. kaksi julkista teosta Helsinkiin sekä osallistunut eri kokoisten keraamisten kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

Alla on tietoa tilaustyön eri vaiheista, hinnoista ja toimitusajoista.

 

TILAUSTYÖN VAIHEET
  1. Tilaustyön suunnittelu alkaa kartoittamalla tilaajan toiveet keskustelemalla, kuvien ja mahdollisen muun visuaalisen materiaalin, kuten värikartan avulla sekä tarvittaessa vierailemalla paikanpäällä
  2. Kirjallinen tarjous, jossa on määritelty työvaiheet ja toimitusaikataulu sekä hinta ja maksuehto
  3. Tilaustyöstä sopiminen hyväksymällä tarjous tilausvahvistuksella
  4. Varausmaksun maksaminen
  5. Työn suunnittelu ja suunnitelman hyväksyminen
  6. Työn valmistaminen
  7. Loppulaskun maksaminen
  8. Työn toimittaminen ja/tai asentaminen sopimuksen mukaan.
 
TILAUSTYÖSTÄ SOPIMINEN & PERUMINEN

Tilauksen yksityiskohdista sovitaan tarjouksella. Tilaaja hyväksyy tarjouksen maksamalla varausmaksun, jonka osuus on 25% tilauksen kokonaishinnasta. Sen jälkeen tilauksen voi perua vielä tarjouksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti, mutta varausmaksua ei palauteta. 

Muilta osin tilauksen tekemisessä noudatetaan Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013. RAKLI ry, Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry ja Arkkitehtitoimistojen liitto ATL ry ovat yhteistyössä laatineet ja hyväksyneet nämä sopimusehdot.

 
HINTA

Tilaustöiden hinnat alkavat muutamasta satasesta. Lopulliseen hintaan vaikuttaa työn suunnitteluun sekä teoksen tekemiseen ja asentamiseen kuluva materiaali ja aika. Niinpä mitä isompi työ on kyseessä, sitä korkeampi on hintakin. 

Kun kyseessä on käyttöesine, hinta sisältää alv 24%. Taideteoksen ollessa kyseessä käytetään 10% alv-verokantaa.

 
TOIMITUSAIKA

Keramiikan tekemiseen kuuluu useita työvaiheita, mistä johtuen sen valmistaminen on hidasta. Sen vuoksi toimitusaika on aina vähintään 1kk. Lopulliseen toimitusaikaan vaikuttaa myös tilauksen koko sekä muut jonossa olevat tilaustyöt ja siitä sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Virkisty keramiikan parissa kaveri- tai työporukan kanssa! 

Keramiikkakurssi on hauska ja rentouttava. Kurssilla tehdään yksinkertaisia käyttöesineitä keramiikasta käsin rakentaen, kuten kulho ja/tai muki. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta keramiikan tekemisestä. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit ja työvälineet sekä poltot ja töiden lasittamisen järjestäjän toimesta.

Valmiit työt on noudettavissa viimeistään 3 viikon kuluttua kurssista tai ne toimitetaan lisämaksusta postipakettina. Jos haluat toimituksen, maksa se osallistumismaksun yhteydessä. Toimitusmaksun voi jakaa osallistujien kesken, jolloin kaikki kurssilla valmistetut esineet toimitetaan samassa paketissa yhteen toimitusosoitteeseen.

Kurssi järjestetään perjantaisin klo 17-20 ja se on kestoltaan 3h tai sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä 3 – 8 hlöä. Sopimuksen mukaan kursseja järjestetään myös alle 3 ja yli 8 hlön ryhmille.

HINNAT (sis. Alv 24%)

Osallistumismaksu alk. 89€/hlö

Toimitusmaksu alk. 39€/postipaketti

 
KURSSIN VARAAMINEN

Tee varaus sähköpostilla osoitteeseen hello@katjakotikoski.com. Ilmoita varauksessa toivomasi päivämäärä, osallistujien nimet sekä mahdollinen toimitusosoite sekä maksutapa (MobilePay, Edenred, Epassi) 

HUOM! Yritykset voivat maksaa myös laskulla. Ilmoita laskutustiedot varauksen yhteydessä. Laskulla maksaminen edellyttää suostumusta yrityksen luottotietojen tarkistamiseen.

 
MAKSAMINEN

Kun olet saanut varausvahvistuksen, maksa osallistumis- ja toimitusmaksu jollakin seuraavista maksutavoista viimeistään viikkoa ennen kurssin ajankohtaa:

MobilePay numeroon 0503086089 / Katja Maaria Kotikoski

Edenred

Epassi 

Lasku (vain yritykset)

MUUTOKSET & PERUUTTAMINEN

Ilmoita viipymättä, jos et voikaan osallistua kurssille sovittuna ajankohtana. Jo maksettua kurssimaksua ei palauteta, mutta osallistuminen kurssille voidaan siirtää toiseen ajankohtaan.

YHTEYSTIEDOT

Keramiikkastudio Kaoliini, Temppelikatu 14 A, 00100 Helsinki

s-posti | hello@katjakotikoski.com 

puhelin | 050 308 6089

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kotimaisen taiteen verkkokauppa 

Taiko.art

Galleria ja verkkokauppa 

Galleria G12

Kivijalka- ja verkkokauppa 

Momono

Museokauppa 

Taidehallin kioski

ARTIKKELIT